Selecteer een pagina

Disclaimer

Deze website is eigendom van Happy Green Crow. Happy Green Crow verleent u hierbij toegang tot www.happygreencrow.nl en nodigt u uit om rond te kijken en te kopen uit ons aanbod.

Happy Green Crow behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Aansprakelijkheid

Er is veel aandacht besteed aan de website en Happy Green Crow zorgt ervoor om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De op de website van Happy Green Crow aangeboden afbeeldingen, teksten en de overige grafische vormgeving worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Happy Green Crow. De inhoud van www.happygreencrow.nl wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Happy doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Happy Green Crow nooit aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende afbeeldingen, teksten en de overige grafische vormgeving van onze website deze liggen bij Happy Green Crow.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van de website is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Happy Green Crow, anders dan voor persoonlijk, niet-commerciëel gebruik.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen en is voor het laatst gewijzigd in december 2017.